Kruidvat wint ‘Retailer of the Year’

...

Beeld: Kuitvat.

Kruidvat is uitgeroepen tot ABN Amro Retailer of the Year 2023-2024. De keten liet daarmee 38 andere kanshebbers achter zich en stoot Zeeman van de troon. De vakprijzen werden dit jaar voor de 21e keer uitgereikt.Op 2 november kwamen alle genomineerden bijeen in de NIO Hub in Breukelen om een mogelijke prijs in ontvangst te nemen. Kruidvat is niet de enige die in de prijzen viel. Ook gingen retailers naar huis met prijzen voor de beste winkelketen, beste webshop, retail executive, sustainable retailer en retailmanagement.

Kringloopwarenhuis Het Goed gaat er namelijk vandoor met de ‘ABN Amro Sustainable Retailer of the Year’ en Philip Mountford van Hunkemöller mocht de ‘Retail Career Award’ in ontvangst nemen als dank voor zijn inzet en prestaties binnen de sector.

Verder nam Bike Totaal de prijs voor beste winkelketen in ontvangst en werd Zooplus uitgeroepen tot beste webshop. Beide bedrijven wisten diezelfde titel vorig jaar ook al te behalen.

Naast de publieksprijzen werden er ook vakprijzen uitgereikt. Hajir Hajji, ceo van Action, won de vakprijs ‘ABN AMRO Retail Executive of the Year’ en Picnic ontving een prijs voor het beste management van het jaar.

Lees meer

Goed nieuws

G-Star Raw start tweedehands c2c-platform 'Rewear'

Goed nieuws

Winkelsector in 2023 koploper in verduurzaming

Goed nieuws

In 2024 weer groei voor detailhandel

Goed nieuws

H&M trekt zich terug uit Myanmar

Goed nieuws

Veiling van Bever levert 864 bomen op