Verantwoord beleggen: in februari start Deelnemersdialoog

...

Pensioenfonds Detailhandel belegt jouw pensioengeld en dat van jouw retailcollega’s. Daarom horen we graag wat deelnemers zoals jij daarbij belangrijk vinden: in de Deelnemersdialoog!De Deelnemersdialoog bestaat uit drie bijeenkomsten in Utrecht op 26 februari en 11 en 18 maart. Enkele tientallen deelnemers van het pensioenfonds krijgen dan uitleg van diverse experts over verantwoord beleggen en gaan daar vervolgens samen over in gesprek.

De deelnemers zijn daarvoor per brief uitgenodigd. Samen vormen ze een dwarsdoorsnede van alle retailcollega’s bij ons pensioenfonds. Dit zijn mensen zoals jij: ze zijn geen expert in duurzaamheid of (pensioen)beleggen, maar willen straks wél kunnen genieten van een goed pensioen.

Tijdens de Deelnemersdialoog krijgen zij informatie en uitleg over de beleggingskeuzes die Pensioenfonds Detailhandel allemaal kan maken voor een goed pensioen.

Daarnaast kunnen ze onderling van gedachten wisselen én hardop zeggen welke beleggingskeuzes zij het belangrijkst vinden.

Al die input neemt het bestuur van Pensioenfonds Detailhandel mee in toekomstige besluiten over beleggen. Zodat we ons beleggingsbeleid nog meer in lijn brengen met de wensen van deelnemers. En ook jij straks kunt genieten van een welverdiend pensioen.

Lees meer

Features

"Bij het nieuwe pensioen krijgt iedereen een eigen pensioenpot"

Retail Helden

"Pensioen? Laat mij maar doorwerken"

Features

Jouw pensioengeld helpt starters aan een hypotheek
Stefan Queysen: "Als ik van baan verander, kijk ik altijd even naar de consequenties voor mijn pensioen."

Retail Helden

"Pensioenplannen maken? Dingen lopen toch altijd anders"

Goed nieuws

Relatie gestrand? Regel (ook) je pensioen in 6 stappen