Pop-up store 'Vleesch Centraal' op Rotterdam CS

...

De Vegetarische Slager opent een tijdelijke broodjeszaak op Rotterdam Centraal Station genaamd 'Vleesch Centraal'. De pop-up store zal zes weken geopend zijn en biedt reizigers en passanten vegetarische broodjes en salades.Vleesch Centraal verkoopt 16 verschillende broodjes en salades: 'van malse vegan Beef sandwiches tot een Kipstuckjes-tabouleh-bowl'. Alles op het menu is volledig plantaardig en kan desgewenst ook vegan worden bereid.

Het doel van de winkel is om te laten zien dat de overstap naar vleesloos eten heel eenvoudig kan zijn en om vleesliefhebbers kennis te laten maken met het nieuwe vleesch: plantaardig met de beleving van dierlijk.

Michel Bröker van De Vegetarische Slager: “Overstappen zónder af te hoeven stappen van vleesfavorieten; dat is wat we willen realiseren voor vleesliefhebbers die Vleesch Centraal bezoeken.”

De broodjeszaak is te vinden naast spoor 16 en is ook bereikbaar vanaf buiten het stationsgebied. De pop-up store blijft nog tot en met 5 mei en is dagelijks open tussen 11.00 en 19.00 uur.

Lees meer

Goed nieuws

Tony’s Chocolonely weer ‘meest duurzame merk'

Goed nieuws

Gen Z kiest vaakst voor duurzame winkels

Goed nieuws

Foodello: online winkel verkoopt levensmiddelen 'aan de datum'

Goed nieuws

'Koop dit niet!' Nieuwe rage op TikTok: de-influencing
Na PostNL is Cycloon de grootste partij in Nederland als het gaat om postbezorging.

Goed nieuws

Cycloon: emissievrije wervelwind van fietskoeriers