In de kijker: OX.Space in Rotterdam

...

Foto: OX.Space.

De Lijnbaan in Rotterdam is een hotspot rijker: OX.Space. Je vindt er een ruim opgesteld café, winkel, werkplekken, een studio en ruimtes voor workshops en tentoonstellingen.OX is een knipoog naar de Latijnse cijfers 010 (Rotterdam) en oxygen: zuurstof. Deze nieuwe pop-upzaak beslaat de onderste verdiepingen van de voormalige boekenwinkel Donner. Initiatiefnemer Nick van Aalst, bekend van winkelketen Hutspot, wil met OX.Space een luchtige plek creëren in het drukke centrum.

Rust en reuring
OX.Space dient als inspirerende ontmoetingsruimte waar alles samenkomt. Of zoals OX het zelf beschrijft: oxygen for the city. Ondernemers kunnen er lokale producten, design en mode verkopen, maar het concept biedt ook activiteiten, entertainment, kunst, eten en drinken, dans en sport. In de avond zorgt deze plek juist voor leven in het doorgaans lege winkelcentrum. Zo kun je dineren in het OX.Café en op sommige dagen tot in de late uurtjes dansen op de beats van OX.Radio.

OX.Space zit aan de Lijnbaan 150 en is vijf dagen per week geopend: op woensdag en donderdag van 9.00 tot 21.00 uur, vrijdag en zaterdag van 9.00 tot ‘laat’ en op zondag van 11.00 tot 18.00 uur. Houd de Instagram van OX.Space in de gaten voor nieuws en activiteiten.

Welke winkel vind jij een bezoekje waard? Laat het ons weten via communicatie@pensioenfondsdetailhandel.nl

Lees meer

Goed nieuws

MS Mode en America Today openen drie nieuwe winkels

Goed nieuws

Dure huur? Rituals betaalt € 2,4 miljoen

Goed nieuws

"Hornbach, Picnic en Kruidvat meest future proof"

Goed nieuws

G-Star Raw start tweedehands c2c-platform 'Rewear'