Thuiswedstrijd: Josh V opent in Laren eerste eigen winkel

...

Foto: Josh V.

Het Nederlandse modemerk Josh V opent binnenkort in Laren (N-H) een eerste fysieke eigen winkel, aldus een persbericht.Het merk Josh V heeft altijd een sterke focus gehad op het online platform en later ook via wholesalepartners. Josh V wordt verkocht in 9 landen in Europa via ruim 400 partners.

“Ik heb altijd gezegd dat ik niet de ambitie had om eigen winkels te openen. Dus zelfs mijn team was verrast toen ik toegaf dat ik van gedachten was veranderd”, aldus oprichter Josh Veldhuizen in het bericht. “Er is zoveel vraag naar fysieke winkels vanuit onze doelgroep, dat kon ik niet meer negeren. Met de eerste brand store in Laren rollen we onze omnichannel strategie uit en openen we komende jaren meerdere Josh V brandstores.”

De winkel in Laren krijgt een vloeroppervlak van 145 vierkante meter, ruim genoeg voor de volledige collectie van het merk.

De keuze voor Laren is niet toevallig: “Als woonplaats van Josh Veldhuizen weerspiegelt Laren het persoonlijke karakter dat centraal staat in de visie van Josh V. De rustige en gunstige omgeving van Laren past perfect bij de waarden van het merk: een hoog serviceniveau bieden, een persoonlijke benadering en advies op maat”, aldus het bericht.

De precieze openingsdatum van de winkel is nog niet bekend.

Bron: FashionUnited.com.

Lees meer

Goed nieuws

Amsterdam krijgt Nijntje-winkel in Museumkwartier

Goed nieuws

Kardashian's 'Skims' krijgt eerste fysieke verkooppunt bij Bijenkorf
Utrecht CS heeft grootste Bruna; nog 12 in 2024

Goed nieuws

Batavia Stad meldt omzet- en bezoekrecords in 2023

Goed nieuws

Video: in deze Gucci-winkel verandert het interieur per minuut