HEMA huis-aan-huis in collab met LINDA.

...

Opvallende collab van HEMA x LINDA. De nieuwste editie van LINDA.-magazine krijgt een 75 pagina’s tellende special 'GOED'. Daarin kijkt de redactie met een modebril naar de HEMA-basiscollectie.Naast veel mode-inspiratie, zoals shapewear die je kunt dragen als bovenkleding, staat er een interview in met De Jeugd-rapper Faberyayo (Pepijn Lanen) en zijn vrouw Coco. Met drie kinderen en de vierde op komst draait hun wasmachine overuren, dus staan ze in de fotoshoot met alleen maar witte was.

Magazine met voorjaarsmode
Ook brengt HEMA een huis-aan-huis magazine uit, met voorjaarsmode op een LINDA.-manier gepresenteerd. Dit verschijnt vanaf 22 april in een oplage van 3,8 miljoen. In deze uitgave, eveneens gemaakt door de makers van LINDA., wordt de content uit GOED. hergebruikt waarbij de focus meer ligt op de producten; HEMA wil met dit magazine meer mensen naar de winkel krijgen.

(Lees ook het interview dat we onlangs hadden met Eva Ronhaar, directeur Duurzaamheid bij HEMA.)

Kroonprinses
Het thema van de nieuwe LINDA. is 'Leve de kroonprinses'. "Waar Amalia’s vader in zijn studententijd in Leiden door het geluid kon gaan, ligt dat voor onze kroonprinses wel anders. De vrijheid om haar eigen pad te kiezen, fouten te maken of een leven te leiden als iedere andere student zit er voor haar (nu) niet in. Dus is dit nummer bedoeld als een hart onder de riem voor Amalia", aldus de redactie.

Bron: MarketingReport.

Van alles en nog wat, en zo duurzaam mogelijk bij Het Faire Oosten in Amsterdam.

Features

Duurzame warenhuizen: snelle trend of here to stay?
Oodles and Pinches in Haarlem.

Features

Dit zijn ze: de 7 leukste verpakkingsvrije winkels
Inge Echterhölter: "Ik zie dit niet alleen als een winkel, maar als een plek waar iedereen met vragen over plasticloos leven terecht kan."

Retail Helden

"We hebben dit jaar al 10.300 verpakkingen uitgespaard"

Goed nieuws

Black Friday is 'Green' bij Dille & Kamille