Victoria’s Secret opent nieuwe winkels op reislocaties

...

De nieuwe vestiging van Victoria's Secret op Utrecht CS.

Victoria’s Secret heeft 2 nieuwe winkels geopend in Nederland, allebei op stations. De lingerieketen opende vrijdag zijn winkel op Utrecht Centraal en eerder deze week op Rotterdam Centraal.Victoria’s Secret zit momenteel nog op 2 andere plekken in Nederland. Beide zijn eveneens hightrafficlocaties: station Amsterdam Centraal en Schiphol.

Voorheen zat het merk ook in Westfield Mall of the Netherlands, maar die vestiging heeft inmiddels zijn deuren gesloten. In maart vorig jaar sloot de lingerieketen ook de vestiging aan het Koningsplein in Amsterdam. Dat was de enige brandstore in Nederland waar de volledige collectie verkrijgbaar was.

Beauty & Lingerie
De nieuwe winkel op Utrecht Centraal is onderdeel van het zogenoemde Victoria's Secret Beauty & Lingerie (VSBL)-concept. De nieuwe winkel biedt reizigers onder meer een nieuwe selectie van bh's, die nu als allereerste beschikbaar is in Europa. 

Het ging de afgelopen tijd niet zo goed met Victoria's Secret. Uit de recent gepubliceerde cijfers over het derde kwartaal bleek dat de lingerieketen $ 71 miljoen verlies gemaakt heeft.

(Bron: RetailTrends.)